Tack för i år!

Då har det gått några dagar sedan BTR 2016 gick av stapeln. Vi från tävlingsledningen vill passa på att tacka alla som kom och sprang och våra funktionärer som gör loppet möjligt att genomföra. Återigen så fick vi perfekta väderförhållanden under loppet med blå himmel och strålande sol. Som alltid så var det väldigt kul att se all löparglädje ute i skogarna. På våra längsta banor segrade på herrsidan Fredrik Ingelsson Rehns BK efter en tuff batalj mot OK Kåres Linus Larsson. Bland damerna så tog Helena Fernström från Vallsta SK en betryggande seger. Alla resultat hittas under resultatfliken här på hemsidan.

 

För de som vill leva kvar lite i känslan från årets Bollnäs Trail Race innan träningen mot nästa år börjar så bjuder vi på två filmer från loppet här under. Den första är från den ena tävlingsledaren till loppet Göran Winblad och den andra är fylld med härliga drönarklipp från vår partner Kreativ Media Produktion.