Tack för i år! Bilder och filmer från loppet

Stort tack till alla löpare som antog utmaningen och gjorde söndagen till en fantastisk dag!
Här är lite bilder och filmer från en fantastisk tävlingsdag på Bolle.

 

Stämningsfilm från loppet:

 

En ”behind the scenes” video från en av tävlingsledarna:

 

Några bilder från dagen:

Se till att företaget är friskt

Hösten närmar sig och det börjar bli dags för höstens finaste traillopp. Vi riktar nu in oss mot er företag. Vill ni kollegor göra något gemensamt samtidigt som ni gör något gott för företagshälsan? Anmäl er då till Bollnäs Trail Race och få rabatt. Om företaget anmäler 5 stycken eller fler får ni en gratis plats. Så vänta inte! Anmäl ert företag till sjätte upplagan av Bollnäs Trail Race!

Ni anmäler er genom att skicka ett mail till goran@bollnastrailrace.se. I mailet ska det stå namn på alla deltagare och vilken klass respektive ska springa.

För mer info tryck på fliken tävlingsinfo

Ge bort en startplats till BTR 2017 som julklapp!

Vill du ge bort en häftig upplevelse och en riktig utmaning till någon? Passa då på att ge bort en start till Bollnäs Trail Race!

Vi har fixat ett julkort som du kan ha som julklapp efter att du har gjort anmälan här på hemsidan. Här under har ni julkortet. Klicka på bilden så får ni upp den som en pdf som går utmärkt att skriva ut.

god-jul-2016

Tack för i år!

Då har det gått några dagar sedan BTR 2016 gick av stapeln. Vi från tävlingsledningen vill passa på att tacka alla som kom och sprang och våra funktionärer som gör loppet möjligt att genomföra. Återigen så fick vi perfekta väderförhållanden under loppet med blå himmel och strålande sol. Som alltid så var det väldigt kul att se all löparglädje ute i skogarna. På våra längsta banor segrade på herrsidan Fredrik Ingelsson Rehns BK efter en tuff batalj mot OK Kåres Linus Larsson. Bland damerna så tog Helena Fernström från Vallsta SK en betryggande seger. Alla resultat hittas under resultatfliken här på hemsidan.

 

För de som vill leva kvar lite i känslan från årets Bollnäs Trail Race innan träningen mot nästa år börjar så bjuder vi på två filmer från loppet här under. Den första är från den ena tävlingsledaren till loppet Göran Winblad och den andra är fylld med härliga drönarklipp från vår partner Kreativ Media Produktion.

 

 

BTR blir godkänt lopp av Friidrottsförbundet!

Nytt för i år är att BTR fått kvalitetsstämpeln ”godkänt lopp” av svenska friidrottsförbundet!

Godkännandet ska fungera som en trygghet för dig som deltagare och att du kan räkna med att du får ett väl arrangerat lopp hos oss.

godkant-lopp

7 månader kvar, är du igång med träningen?

Det är knappt 7 månader kvar tills vi återigen möts upp på Bolle för en härlig trailutmaning. Arbetet för att göra nästa års lopp så bra som möjligt är i full gång. Vi satsar som vanligt på att lyfta arrangemanget ännu ett snäpp. Behöver du ett mål för att komma igång med löpträningen efter vintern så är det bara att gå in här på hemsidan och anmäla dig!

10592826_10152448417112075_1616043075940225353_n

Ge bort en startplats till BTR 2016 som julklapp!

Vill du ge bort en häftig upplevelse och en riktig utmaning till någon? Passa då på att ge bort en start till Bollnäs Trail Race!

Vi har fixat ett julkort som du kan ha som julklapp efter att du har gjort anmälan här på hemsidan. Här under är julkortet. Klicka på bilden så får du upp den som en pdf som går utmärkt att skriva ut.