Banorna

Långa banan 10km

Långa banan mäter 10km och är en riktig utmaning, start och mål är nedanför Bollegården och banan löper sedan över både Lilla och Stora Bolleberget, banan rundar även vackra Bolletjärnen under loppet så bjuds löparen på fina stigar, vackra vyer och rejäla backar. En riktig trailbana för löparen som gillar utmaningar.


Gällande banrekord herrar: Jesper Lysell Rehns BK 37:12, 2014
Gällande banrekord damer: Moa Enmark Gefle IF 46:02, 2015

Korta Banan 5km
Korta banan mäter 5km och är utmaningen som alla kan klara, start och mål är nedanför Bollegården och banan löper sedan över Lilla Bolleberget. Under loppet så bjuds löparen på fina stigar och vackra vyer. Korta banan är ett perfekt instegs lopp in i trail-löpningen för den novisa som söker utmaningar.

Gällande banrekord herrar: Charlie Stolt Rehns BK 22:07, 2015
Gällande banrekord damer: Nadine Lindgren Wall Ockelbo SK 25:21, 2015

Lilla Trailen 2km
Lilla Trailen är utmaningen för de yngre. Det är en 2km lång bana som går bland Bolles tuffa skidsystem. Även de yngra får klättra en del höjd meter. Om barnen vill så får förälder följa med sitt barn på banan. Starten för Lilla Trailen går 1h före start för de två andra banorna.

Knatte Trailen 650m
Knatte Trailen är utmaningen för framtida storlöpare! En 650m lång bana som börjar med en uppförsbacke för att sedan få nedför in mot målet.

Knatte Trailen