Tävlingsinformation

Bollnäs Trail Race körs för sjunde gången 2018. Vi fortsätter att utveckla detta populära löplopp och ska förbättra arrangemanget ännu ett snäpp till 2018. Vi sticker ut med att erbjuda några av de vackraste vyerna som Hälsingland har att bjuda på för den som har tid att njuta av detta. Loppet är även ett tufft trail lopp med många höjdmeter som tas, men 5km banan är en utmaning som alla kan klara.

Datum: 22 september

Starttid: Långa banan startar 12.00, korta banan startar 12.10 . Lilla Trailen startar 11.20. Knatte Trailen startar 11.00

Banor: Långa banan 10km, Korta banan 5km, Lilla Trailen 2km, eller Knatte Trailen 650m

Klasser: 
10 km Damer, 5 km Damer, 10 km Herrar, 5 km Herrar, Lilla Trailen Flickor (födda 2005 eller senare) , Lilla Trailen Pojkar (födda 2005 eller senare) och Knatte Trailen för de yngre barnen.

Anmälan: Anmälan görs här på hemsidan under fliken anmälan. För att anmälan skall vara giltlig så ska anmälningsavgiften sättas in enligt instruktion på anmälningssidan.
Efteranmälan kan göras på plats under tävlingsdagen med förhöjd startavgift då senast 30 minuter före start.

Företag som ska anmäla flera löpare kan maila en anmälan till par.olofsson@gmail.com och få en faktura med anmälningsavgiften.

Anmälningsavgift: Långa och Korta banan: 200kr, efteranmälan på hemsidan (efter 16:e september) 250kr, efteranmälan på plats  300kr.
Lilla Trailen: 75kr, efteranmälan på hemsidan (efter 16:e september) 90kr, efteranmälan på plats 100kr.
Knatte Trailen: 50kr.

Boende: Behöver du boende till tävlingen så kan du hitta bra boenden här.

Priser: Hederspriser till de främsta i respektive klass.  Alla på Knatte Trailen får pris.

Dusch: 
Finns i skidtornet för de som önskar efter målgång.

Nummerlappar: Finns att hämta ut vid starten, samtliga deltagare bär nummerlapp.

Matsservice: Enklare förtäring vid målet finns att köpa efter målgång.

Plats: Skidstadion vid Bollebergen i Bollnäs.

Vätska: Efter 3km kommer en vätskekontroll finnas där det serveras vatten och sportdryck för både 5km och 10km banan. 10km banan har en till vätskekontroll med cirka 1km kvar. Efter målgång serveras det vatten och sprortdryck.

Banmarkering: 
Banan är framförallt uppmärkt med oranga snitselband, komplettering sker med skyltar. Varje kilometer markeras med en skylt.

Arrangör: Rehns BK

Arena:

Tävlingsledare:  Anders Johansson (andirs@live.se)