Många över Yellowstone vandring nationalparker

Yellowstone National Park är ett av världens stora underverk med över 2,2 miljoner hektar djurliv. Mycket av parken hanteras som vildmark och outback, med mer än 1100 mil vandringsleder underhållna. Ta reda på mer om vandring, camping och fiske i Yellowstone. Med mer än 2,2 miljoner tunnland vilda djur är Yellowstone National Park en av Amerikas ledande naturliga platser. Mycket av parken hanteras som vildmark och outback, med mer än 1100 mil vandringsleder underhållna.

Å andra sidan innebär klättring av Yellowstone National Park vissa faror.

Dessa inkluderar oförutsägbart väder, vilda djur, turbulenta flodströmmar och lösa bergklippor. Att besöka en park innebär att uppleva området på dess villkor. Om du väljer att vandra i parken måste du vara beredd på alla situationer och veta att det inte finns några garantier för din säkerhet. Mest av allt njuta av utsikten och undersöka alla regler och försiktighetsåtgärder. Att vandra Yellowstone National Park under våren är ett utmärkt sätt att se och njuta av alla parkens attraktioner. Den här säsongen tillåter besökare att njuta av vägen utan att motorfordon störs. All vandring, jogging, rullskidor och lameller samt cykling är tillåten mellan Mammoth Hot Springs och West Entrance. Detta är bara om förhållandena är gynnsamma från mars till tredje torsdagen i april. Anledningen till områdesbegränsningen berodde på att den östra ingången till den östra änden av Sylvan Pass hade begränsad tillgång under detta år. Det bästa alternativet när du anländer till parken är att besöka en rangerstation eller ett besökarcenter innan du börjar din vandring. Detta för att du ska få all information om vilka spår som är stängda och vilka områden som är bäst för att klättra Yellowstone National Park. Detta beror på att spårförhållandena förändras plötsligt, särskilt med regn, björnaktivitet eller plötsliga bränder. Var beredd med en regnrock, mycket vatten, en varm hatt, en första hjälpen-kit, solskyddsmedel och insektsmedel. Det rekommenderas också att du inte vandrar ensam. Att ha andra människor med dig kommer att säkerställa din säkerhet och företaget har kul att klättra. Strider mot fiske, inget tillstånd krävs för att vandra en dag i parken.

Det är viktigt att komma ihåg att du inte får dricka vatten från någon av floderna eller sjöarna i parken.

Det finns tarminfektioner i samband med att dricka obehandlat vatten, och fallen blir mycket vanliga. Anledningen är att mycket av vattnet kan vara förorenat av mänskligt avfall eller animaliskt avfall. Ha alltid med dig en stor mängd vatten på flaska så att du kan skydda dig mot farliga infektioner och hålla dig hydratiserad. Om du måste dricka vatten från en sjö eller flod, se till att du kokar vattnet i rätt tid eller använder ett vattenfilter. Om du vandrar på en spår som ligger långt från ett besökscenter eller rangerstation och en åskväder inträffar bör du omedelbart hålla dig borta från vatten, åsar, isolerade träd eller öppna platser. Det är vanligt att soliga dagar snabbt blir hårda med stormar, vind, regn och till och med snö. Detta är en av de främsta anledningarna till att du ska packa tillräckligt med förnödenheter om vädret förändras plötsligt. Du kan använda kartan längst ner i den här artikeln som referens när du tar din resa upp Yellowstone National Park.