Vad finns i ditt vandringspaket?

Varje gång jag lämnar trottoaren tar jag med mig mitt betrodda vandringspaket – även om jag inte tänker vandra. Att göra detta har blivit en vana snarare än ett medvetet beslut. Mina flockar följer med mig när jag vandrar, camping, jagar, fiskar, tittar på fåglar och även när jag kör ut ur staden. Jag har varit en scout och en US Marine så jag antar att jag har lärt mig att vara redo för nästan vad som helst. Mitt paket är fullt av saker som jag hoppas att jag aldrig kommer att behöva.

Vad finns i ditt vandringspaket?

Som friluftsentusiast har du fullständig kontroll över vad du bär eller vad som stannar i bilen – som en mobiltelefon, har du den med dig? Jag skulle inte våga mig in i ett bakland utan alla föremål som listas nedan som “Rekommenderar starkt.” Vad finns i mitt vandringspaket? Här är min lista uppdelad i två kategorier genom att väga varje artikel i uns: Rekommenderas starkt: Mobiltelefon (5 uns), First Aid Kit (9), Ficklampa (4), Mat – Nötkött (4), Insektsmedel (3), Kartor & amp; Kompass (4), Multi-Tool (9), Pack (24), Signal Mirror (1), Reservfordonsnyckel (1), Solglasögon & amp; Solskyddsmedel (2), vatten, vattentäta tändare (1), vattentät vindskydd (24), total vikt: 5 pund 12 uns, exklusive vatten. Trevligt att ha: Bandana (1), kikare (12), Kas & amp; ID (1), Engångskamera (4), Nödfilt (1), Extra batterier (4), GPS-enhet (10), Handvärmare (1), Jaktkniv (8), Tändare (1), Läppbalsam (1 ), Mini-Paraply (10), Papper & amp; Penna (1), avståndsmätare (8), vägflare (4), 12 fotrem (2), såg (7), toalettpapper (1), tvåvägsradio (7), arbetshandskar (2). Total vikt: 5 pund 2 uns. Den totala vikten på mitt vandringspaket, räknat inte vattnet, är 10 pund 14 uns. Mitt väska har ett axelsele-system som tar bort vikten från min nedre rygg och fördelar den jämnt över mina axlar och överkropp. Jag märkte knappt mitt pack när jag tog på mig det. En sista punkt, om du har något med dig – se till att du vet hur du använder det.

The Modern Hiking Essentials

Vi har alla hört citat om att vara förberedda, till exempel “Möjlighet stöder ett förberett sinne.” – Louis Pasteur och “Begäran om att vinna är viktig, men ansträngningen att förbereda sig är väsentlig.” – Joe Paterno och “Slumpen om slumpen var aldrig på den kloka sidan.” – Euripides. Jag föreslår att man tar med ett väl genomtänkt paket är en bra vana och goda färdigheter utomhus. En dag kan det rädda en familjemedlem, en utomhuskompis eller till och med dig. Planera framåt innan du vågar in i vårt bakland, även om du planerar att vara borta bara en timme eller två. Det är helt vettigt. Med bara lite av den här planeringen får du ut det mesta av din backcountry-upplevelse. Använd denna information så får du rätt första gången. Kom utomhus!